Urządzenia i Akcesoria
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
buckwheat groats60 g
-
cold water for soaking
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters300 g
-
carrots cut into pieces (4 cm)200 g
-
celery stalk cut into pieces (4 cm)1
-
green apple cored and cut into quarters1
-
lemon juice2 tbsp
-
spring onions/shallots cut into pieces (4 cm)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sumac2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 5 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
slivered almonds20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
65.8 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
489.1 kJ /
116.5 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Fresh fennel salad
10 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Miso coleslaw
20 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Colourful quinoa salad
40 min