Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 yellow capsicums, flesh pierced
- 1 red capsicum, flesh pierced
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fennel seeds
- 100 g olives, drained (see Tips)
- 20 g sherry vinegar (see Tips)
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 230 g jarred marinated artichoke hearts, drained (approx. 100 g after draining)
- 3 ripe tomatoes, cut into wedges
- fresh basil leaves only, for garnishing
- shaved Parmesan cheese, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 710.7 kJ / 169.2 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 772.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Colourful quinoa salad
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Mixed tomato and labne salad
24sa 20 dk
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Carrot, feta and mint salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Fresh fennel salad
10min