Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade toasted muesli
30 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Seeded pastry
15 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Ras el hanout
10 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Mushroom risotto
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Parsnip and bean mash
25 min