Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.7 mg
Białko
15.9 g
Kalorie
1650.4 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
31.7 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25 godz.
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Crunchy nut snaps
3 godz. 45 min
Bulghur
35 min
Beetroot salad
10 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min