Urządzenia i Akcesoria
Ancho chilli bean bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
dried ancho chillies2
-
hot water to soak
-
fresh coriander stems and roots, cut into pieces, leaves reserved, to serve (see Tips)2 sprigs
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
brown onion cut into wedges200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)160 g
-
tomato paste20 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground sweet paprika1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
canned black beans drained and rinsed400 g
-
canned chickpeas drained and rinsed400 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
609.3 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
1513.3 kJ /
361.7 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
19.1 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Węglowodany
57.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Vegetarian chilli
35 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Vegan burgers
45 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Agedashi tofu
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.