
Urządzenia i Akcesoria
Warm satay bowl
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.400 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
red onion cut into halves1
-
garlic cloves4
-
fresh red chilli cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish1
-
coconut oil10 g
-
tri-colour quinoa rinsed190 g
-
coconut cream120 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
water300 g
-
tamari (see Tips)25 g
-
crunchy peanut butter (see Tips)50 g
-
green beans cut into thirds300 g
-
lime juice, freshly squeezed to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
816.4 kcal /
3415.7 kJ
Białko
29.8 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
100.6 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Sód
806.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Sweet potato lentil pie
50 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min