Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g cauliflower, cut into florets, reserving the smaller, more tender leaves.
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1 red onion, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, cut into halves and deseeded (if preferred), plus extra sliced to garnish
- 10 g coconut oil
- 190 g tri-colour quinoa, rinsed
- 120 g coconut cream
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 25 g tamari (see Tips)
- 50 g crunchy peanut butter (see Tips)
- 300 g green beans, cut into thirds
- lime juice, freshly squeezed, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3415.7 kJ / 816.4 kcal
- Białko
- 29.8 g
- Węglowodany
- 100.6 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 17.6 g
- Sód
- 806.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chicken laksa
30min
15-minute noodles
15 min
One whole cauliflower
45 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 Min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Raw snickers slice
55 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min