Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
button mushrooms400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped300 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta200 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
water60 g
-
fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves4
-
mozzarella grated50 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
17 g
Kalorie
1457.5 kJ /
347.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Spinach and leek frittata
40 min