Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
button mushrooms400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped300 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta200 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
water60 g
-
fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves4
-
mozzarella grated50 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
355 mg
Białko
17 g
Kalorie
1457.5 kJ /
347.5 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min