
Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
button mushrooms400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped300 g
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
dried oregano2 tsp
-
ricotta200 g
-
canned diced tomatoes no-added salt400 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
water60 g
-
fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves4
-
mozzarella grated50 g
-
fresh basil leaves only, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
347.5 kcal /
1457.5 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
27.5 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
355 mg