Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g Parmesan cheese, cut into 3 cm pieces
- 1700 g water
- 1 tsp sea salt
- 450 g orecchiette pasta
- 200 g kale leaves, cut into pieces
- 160 g broccolini, cut into pieces
- 1 tsp fennel seeds
- 1 piece lemon peel, flesh only, no white pith (see Tip)
- 90 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 2 garlic clove, 1 thinly sliced
- 15 g fresh basil, leaves only, plus extra to serve
- 100 g macadamia nuts, plus extra roughly chopped to serve
- 10 g lemon juice
- 2 anchovy fillets
- dried chilli flakes, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3860.3 kJ / 922.7 kcal
- Białko
- 27.9 g
- Węglowodany
- 96.2 g
- Tłuszcz
- 49 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 8.8 g
- Sód
- 877.5 mg
Alternatywne przepisy
Warm satay bowl
1h 10min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
One whole cauliflower
45 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min