Urządzenia i Akcesoria
Super green pasta (Darren Robertson)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into 3 cm pieces80 g
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
kale leaves cut into pieces200 g
-
broccolini cut into pieces160 g
-
orecchiette pasta450 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle90 g
-
fennel seeds1 tsp
-
lemon peel flesh only, no white pith (see Tip)1 piece
-
macadamia nuts plus extra roughly chopped to serve100 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to serve15 g
-
lemon juice10 g
-
anchovy fillets2
-
garlic clove1
-
dried chilli flakes to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
877.5 mg
Białko
27.9 g
Kalorie
3860.3 kJ /
922.7 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
96.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min