
Urządzenia i Akcesoria
Kremowy „serek” z nerkowców
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 porcji
Składniki
-
orzechów nerkowca250 g
-
gorącej wody500 g
-
ząbek czosnku1
-
wody mineralnej, niegazowanej50 g
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego30 g
-
płatków drożdżowych nieaktywnych1 - 2 łyżki
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
octu jabłkowego1 łyżeczka
-
szczypiorku, świeżego posiekanego20 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
249.1 kcal /
1042 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
14.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
210.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

BEZ LAKTOZY
10 Przepisów
Polska
Polska