Urządzenia i Akcesoria
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Maple tahini dressing
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
tahini70 g
-
pure maple syrup30 g
-
lemon juice only1
-
cayenne pepper¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
water40 g
Vegetable salad
-
quinoa100 g
-
water to soak
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
green beans trimmed and cut in halves150 g
-
zucchini cut into slices (1 cm)2
-
asparagus trimmed and cut into pieces1 bunch
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves120 g
-
labne or yoghurt cheese, to serve100 g
-
fresh figs cut into quarters3
-
slivered almonds toasted, to serve3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.9 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
997.8 kJ /
238.5 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempura vegetables
30 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Vegetable Massaman curry
45 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Brown rice
50 min
Pea and mint soup
20 min
Community fave brown rice salad
55 min