Urządzenia i Akcesoria
Jackfruit and mayo sandwich filling
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
736.2 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Hearty lentil chilli
50 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min