Urządzenia i Akcesoria
Jackfruit and mayo sandwich filling
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
736.2 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan hollandaise
10 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Stretchy melty cheese
20 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Harvest nut roast with gravy
1 godz. 30 min
Chilli con tempeh
20 min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min