Urządzenia i Akcesoria
Jackfruit and mayo sandwich filling
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 tbsp
-
garlic clove1
-
mustard1 tsp
-
ground turmeric1 pinch
-
nutritional yeast (see Tips)3 tbsp
-
kala namak (black salt) (optional - see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cayenne pepper (optional)1 - 2 pinches
-
canned jackfruit in brine rinsed and drained (approx. 300 g after draining - see Tips)565 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
736.2 kJ /
175.3 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Plant-based parmesan
5 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Vegan Parmesan
15 min
Tofu scramble
25 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Vegan Mayonnaise
15 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min