Urządzenia i Akcesoria
Curried chickpea and lentil sandwich filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
dried red lentils (see Tips)100 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
apple peeled, cored and cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lemon juice½ tsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 ½ tsp
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
curry powder2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
902.6 kJ /
214.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Plant-based parmesan
5 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Chilli con tempeh
20 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Hearty lentil chilli
50 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Vegetarian chilli
35 min
Lentil bolognese
30 min