Urządzenia i Akcesoria
Curried chickpea and lentil sandwich filling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
dried red lentils (see Tips)100 g
-
filtered water plus extra for soaking1000 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt¾ tsp
-
apple peeled, cored and cut into pieces (approx. 2-3 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
lemon juice½ tsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
nutritional yeast (see Tips)1 ½ tsp
-
ground turmeric1 - 2 pinches
-
curry powder2 tsp
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7.7 g
Kalorie
902.6 kJ /
214.9 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Cashew cheddar cheese
3 godz. 10 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Pulled BBQ jackfruit
25 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Lentil bolognese
30 min