Urządzenia i Akcesoria
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2085.5 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Warm wasabi potato salad
30 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Chipotle bean and corn salad
40 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min