Urządzenia i Akcesoria
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
couscous200 g
-
preserved lemons flesh discarded, rind rinsed and cut into small pieces (3 mm)20 g
-
hot water200 g
-
olive oil40 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salt1 tsp
-
red onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white sugar2 tsp
-
raw prawns peeled and deveined (see Tips)500 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pitted green olives to taste50 - 80 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2085.5 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
2311.4 kJ /
550.3 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 godz. 15 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Prawns with coriander coconut rice
35 min
Prawn noodle curry
10 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Salmon kabsa
40 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.