Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1000 g water
- 500 g frozen broad beans, thawed
- 50 g frozen green peas
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 10 pimento stuffed olives
- 2 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- 1 sourdough bread loaf, cut into slices (2 cm thick) and toasted
- 100 g feta cheese, crumbled
- 1 tbsp extra virgin olive oil, for garnishing (optional)
- 1 lemon, zest only, no white pith, for garnishing (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2753.5 kJ / 655.5 kcal
- Białko
- 34.7 g
- Węglowodany
- 78.9 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 1392.4 mg
Alternatywne przepisy
Whole cauliflower with pea purée
40min
Mixed mushroom burgers
50 min
Pumpkin and tempeh bobotie
1hod. 5min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1hod. 5min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Smoked trout pâté
3h 15min