Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g eggplant, cut into pieces (2 cm)
- 120 g zucchini, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 tsp sea salt, plus extra to season
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g brown onion, cut into wedges (3 cm)
- 200 g red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)
- 80 g pitted green Sicilian olives
- 30 g baby pickled capers, drained
- 70 g red wine vinegar
- 100 g tomato passata (see Tips)
- 15 g white sugar
- 40 g sultanas
- 4 skinless snapper fillets (approx. 550 g)
- 1 lemon, thinly sliced
- 20 g salted butter, cut into pieces
- ground black pepper, to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, to serve
- bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2443.9 kJ / 584.1 kcal
- Białko
- 38.4 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 29.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.5 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 2014 mg
Alternatywne przepisy
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Festive lobster pâté
4h 45min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min