Wersje kompatybilne
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
- 90 g honey
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 g lime juice
- 500 g fresh boneless salmon fillets
- 65 g doongara rice, brown (see Tips)
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans
- 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
- 2 tbsp lemon juice
- 2 tsp sesame oil
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2130 kJ / 510 kcal
- Białko
- 37.8 g
- Węglowodany
- 39.5 g
- Tłuszcz
- 22.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 640 mg
Alternatywne przepisy
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min