Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
TM6 TM5

Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 60 g salt-reduced soy sauce, gluten free
  • 90 g honey
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 10 g lime juice
  • 500 g fresh boneless salmon fillets
  • 65 g doongara rice, brown (see Tips)
  • 1000 g water
  • 200 g frozen shelled edamame beans
  • 2 continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons
  • 2 tbsp lemon juice
  • 2 tsp sesame oil
  • 1 spring onion/green onion, thinly sliced
  • 2 tsp sesame seeds, toasted

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2130 kJ / 510 kcal
Białko
37.8 g
Węglowodany
39.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
5 g
Sód
640 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy