
Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
salt-reduced soy sauce gluten free60 g
-
honey90 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lime juice10 g
-
fresh boneless salmon fillets500 g
-
doongara rice brown (see Tips)65 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans200 g
-
continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
510 kcal /
2130 kJ
Białko
37.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
39.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
640 mg