
Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
salt-reduced soy sauce gluten free60 g
-
honey90 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lime juice10 g
-
fresh boneless salmon fillets500 g
-
doongara rice brown (see Tips)65 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans200 g
-
continental cucumbers (approx. 800 g) , trimmed and cut into ribbons2
-
lemon juice2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
sesame seeds toasted2 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
640 mg
Białko
37.8 g
Kalorie
2130 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
39.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min