Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Tofu sauce
- 100 g silken tofu
- 1 garlic clove
- 20 g lemon juice
- 20 g water
- ground black pepper, to taste
Okonomiyaki
- 2 spring onions/green onions, trimmed, white part only, reserve green part thinly sliced, to garnish
- 450 g water
- 3 eggs
- 130 g buckwheat flour
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 240 g white cabbage, finely sliced
- 250 g raw prawn meat, cut into pieces (1.5 cm)
- extra virgin olive oil, to lightly grease
- bonito flakes, to serve
- 2 tsp Japanese pickled ginger, drained
- 1 tsp salt-reduced soy sauce, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 4510 kJ / 1080 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 16 g
- Sód
- 1810 mg
Alternatywne przepisy
Chicken laksa
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Indonesian yellow spice paste
40min
All-in-one chicken Congee
35min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Indonesian red spice paste
45min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min