Urządzenia i Akcesoria
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Green miso dressing
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
spring onions/green onions trimmed and cut into thirds2
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh coriander leaves and stems60 g
-
shiro (white) miso paste2 tbsp
-
sesame oil2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
Chicken salad
-
water1500 g
-
chicken breasts cut into 8 pieces400 g
-
asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves340 g
-
snow peas trimmed and julienned250 g
-
frozen shelled edamame beans thawed120 g
-
dried soba noodles180 g
-
Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced2
-
spring onion/green onion thinly sliced1
-
lemon cut into cheeks, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
862.5 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
1752.5 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
11.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
43.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Lamb fajitas
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1 godz. 15 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min