Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)

Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)

4.3 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Green miso dressing
  • garlic cloves
    2
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • spring onions/green onions trimmed and cut into thirds
    2
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • fresh coriander leaves and stems
    60 g
  • shiro (white) miso paste
    2 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • freshly squeezed lemon juice
    60 g
Chicken salad
  • water
    1500 g
  • chicken breasts cut into 8 pieces
    400 g
  • asparagus trimmed, halved lengthways and cut into halves
    340 g
  • snow peas trimmed and julienned
    250 g
  • frozen shelled edamame beans thawed
    120 g
  • dried soba noodles
    180 g
  • Lebanese cucumbers trimmed, cut into halves and thinly sliced
    2
  • spring onion/green onion thinly sliced
    1
  • lemon cut into cheeks, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 419 kcal / 1752.5 kJ
Białko 38.3 g
Tłuszcz 7.8 g
Węglowodany 43.3 g
Błonnik 11.3 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 862.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...