Urządzenia i Akcesoria
Whole roast broccoli with romesco sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat1
-
red capsicum deseeded, cut into pieces1
-
red onion cut into pieces½
-
Roma tomatoes halved2
-
lemon½
-
garlic cloves3
-
water3 tbsp
-
smoked paprika½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle70 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
harissa paste (see Tip)30 g
-
flaked almonds toasted, plus extra to garnish30 g
-
fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
21 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
1017.4 kJ /
243.2 kcal
Tłuszcz
21.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min