Urządzenia i Akcesoria
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
10 portions
Składniki
-
basmati rice200 g
-
boiling water plus extra to soak300
-
brown onion cut into quarters190 g
-
garlic cloves5
-
lemon peel only, no white pith½
-
fresh ginger cut into pieces50 g
-
fresh coriander leaves and stems, plus extra leaves to serve4 sprigs
-
day-old white bread (gluten-free, if required)40 g
-
milk40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
egg1
-
garam masala½ tsp
-
lamb mince500 g
-
ghee (see Tip)20 g
-
raw cashews50 g
-
long red chilli 1 cut in half and deseeded and 1 thinly sliced to serve2
-
Korma spice blend (see Tip)20 g
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste25 g
-
coconut cream400 g
-
baby cos lettuce (20 leaves)1 - 2
-
Lebanese cucumber diced, to serve1
-
red onion diced, to serve¼
-
natural yoghurt to serve170 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
379.3 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1255.3 kJ /
298.9 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Classic beef burgers
1 godz.
Chinese-style chicken
25 min
"Moussaka" bowl
45 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Curried sausages
40 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Lamb fajitas
30 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chewy chocolate brownies
35 min