
Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 portions
Składniki
Spelt pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Filling
-
brown onion cut into halves180 g
-
dried oregano1 tbsp
-
walnuts or pepitas100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
Assembly
-
wholemeal spelt flour to dust
-
milk to brush
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
166.8 kcal /
697.7 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
159.1 mg