Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 portions
Składniki
Spelt pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Filling
-
brown onion cut into halves180 g
-
dried oregano1 tbsp
-
walnuts or pepitas100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
Assembly
-
wholemeal spelt flour to dust
-
milk to brush
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
159.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
697.7 kJ /
166.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian nuggets
30 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Spiralized vegetable crust pizza
Brak ocen
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Butternut mac and cheese
45 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min