Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 portions
Składniki
Spelt pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Filling
-
brown onion cut into halves180 g
-
dried oregano1 tbsp
-
walnuts or pepitas100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
Assembly
-
wholemeal spelt flour to dust
-
milk to brush
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
159.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
697.7 kJ /
166.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Traditional minestrone
45 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Delicious lemon pudding
55 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Date and oat milk
20 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min