Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
24 portions
Składniki
Spelt pastry
-
unsalted butter cut into small pieces (1-2 cm) and frozen200 g
-
wholemeal spelt flour plus extra to dust200 g
-
chilled water90 g
-
sea salt½ tsp
Filling
-
brown onion cut into halves180 g
-
dried oregano1 tbsp
-
walnuts or pepitas100 g
-
rolled oats90 g
-
eggs3
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
soy sauce1 tbsp
-
breadcrumbs50 g
Assembly
-
wholemeal spelt flour to dust
-
milk to brush
-
sesame seeds to sprinkle (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
159.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
697.7 kJ /
166.8 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 Std. 30 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 Min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min
Butternut mac and cheese
45 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55 Min
Kumara sausage rolls
1 Std. 15 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Vegetarian nuggets
30 Min
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min