Urządzenia i Akcesoria
Warm satay chicken salad
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
Satay sauce
-
raw unsalted peanuts40 g
-
garlic cloves2
-
oil2 tbsp
-
sambal oelek to taste2 - 3 tsp
-
coconut milk240 g
-
raw sugar1 ½ tbsp
-
tamarind paste (see Tips)1 ½ tsp
-
fish sauce30 g
Coconut rice and chicken
-
jasmine rice300 g
-
water700 g
-
garlic clove roughly chopped1
-
coconut milk160 g
-
salt1 tsp
-
chicken thigh fillet cut into pieces (1-2 cm)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Salad
-
red onion cut into small pieces (5 mm)¼
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices2
-
salt½ tsp
-
water to cover
-
raw cashews150 g
-
red cabbage cut into slices250 g
-
fresh coriander (approx. 30 g), leaves and stalks, roughly chopped1 bunch
-
carrot cut into pieces (1-2 cm)1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (1-2 cm)½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1194.2 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
2901 kJ /
693.4 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
64.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Hoisin pork bowl
45 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Easy satay chicken
40 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Satay noodle salad
35 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Asian-style pork noodles
1 godz.