Urządzenia i Akcesoria
Chicken pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets (approx. 200 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only, finely chopped4 sprigs
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
water150 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
potatoes medium, peeled and cut into thin slices4
-
broccoli broken into florets150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
449.4 mg
Białko
46 g
Kalorie
2056.2 kJ /
491.5 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Chinese-style chicken
25 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min