Urządzenia i Akcesoria
Chicken pizzaiola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
skinless chicken breast fillets (approx. 200 g each)4
-
olive oil2 tbsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
½ tsp dried oreganofresh oregano leaves only, finely chopped4 sprigs
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
canned diced tomatoes400 g
-
water150 g
-
pitted Kalamata olives sliced40 g
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
potatoes medium, peeled and cut into thin slices4
-
broccoli broken into florets150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
449.4 mg
Białko
46 g
Kalorie
2056.2 kJ /
491.5 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
48.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Beef stew with gnocchi
3 godz. 15 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min