Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried pasta of choice250 g
-
garlic cloves4
-
fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately3 stalks
-
red onion cut into wedges (1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine40 g
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
tomato passata (see Tip)250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish3 sprigs
-
Parmesan cheese shaved, to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1470.6 kJ /
351.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and chorizo filo pies
45 Min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 Std. 35 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min