Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried pasta of choice250 g
-
garlic cloves4
-
fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately3 stalks
-
red onion cut into wedges (1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine40 g
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
tomato passata (see Tip)250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish3 sprigs
-
Parmesan cheese shaved, to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1470.6 kJ /
351.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.
Easy lamb hotpot
2 godz.
"Moussaka" bowl
45 min
Vegan bolognese
50 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1 godz. 40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Creamy vegetable rice
25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min