Urządzenia i Akcesoria
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
dried pasta of choice250 g
-
garlic cloves4
-
fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately3 stalks
-
red onion cut into wedges (1 cm)100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine40 g
-
fresh button mushrooms cut into halves200 g
-
tomato passata (see Tip)250 g
-
tomato paste30 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste⅛ tsp
-
fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish3 sprigs
-
Parmesan cheese shaved, to garnish10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
367 mg
Białko
12.8 g
Kalorie
1470.6 kJ /
351.5 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
59.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Mushroom and kale risotto
55 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Risotto pomodori with burrata
30 min