Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
White balsamic reduction (see Tips)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 500 g white balsamic vinegar
- 50 g dry sherry
- 80 g raw sugar
- 2 dried bay leaves
- 8 white peppercorns
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into halves
Lamb rack
- 600 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g parsnips, peeled and cut into pieces
- 1 lamb rack, well trimmed and cut into two small racks
- 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 4 sprigs fresh rosemary
- 3 garlic cloves
- 100 g snow peas, ends trimmed
- 20 g olive oil
- 60 g Port
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3467 kJ / 825 kcal
- Białko
- 61.7 g
- Węglowodany
- 31.4 g
- Tłuszcz
- 45.5 g
- Błonnik
- 9.7 g
Alternatywne przepisy
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Beurre blanc
15 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min