Urządzenia i Akcesoria
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
61.7 g
Kalorie
3467 kJ /
825 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 godz.
Chicken cacciatore
50 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Baked pumpkin and beef stew
3 godz.
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Traditional cocktail sauce
5 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min