Urządzenia i Akcesoria
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
White balsamic reduction (see Tips)
-
lemon zest only, no white pith1
-
white balsamic vinegar500 g
-
dry sherry50 g
-
raw sugar80 g
-
dried bay leaves2
-
white peppercorns8
-
fresh thyme leaves only6 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into halves1
Lamb rack
-
water600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
parsnips peeled and cut into pieces400 g
-
lamb rack well trimmed and cut into two small racks1
-
sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fresh rosemary4 sprigs
-
garlic cloves3
-
snow peas ends trimmed100 g
-
olive oil20 g
-
Port60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
61.7 g
Kalorie
3467 kJ /
825 kcal
Tłuszcz
45.5 g
Błonnik
9.7 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaise sauce
15 Min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min