Spinach and chorizo filo pies
TM6 TM5 TM31

Spinach and chorizo filo pies

4.4 (51 ocen)

Składniki

  • extra virgin olive oil, to grease and to brush
  • 1 chorizo sausage, cut into pieces (2 cm)
  • 1 potato, medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)
  • 120 g fresh baby spinach leaves
  • 3 eggs
  • 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 6 sheets filo pastry

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1036.5 kJ / 246.8 kcal
Białko
15.1 g
Węglowodany
10.4 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Błonnik
1.3 g
Sód
573.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy