Urządzenia i Akcesoria
Spinach and chorizo filo pies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
573.6 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork meatballs with couscous
50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Chicken katsu curry with rice
1 godz. 40 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Barley, bacon and chorizo soup
50 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Chicken and mango salad
35 min
Spiced lamb pie
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min