Urządzenia i Akcesoria
Spinach and chorizo filo pies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease and to brush
-
chorizo sausage cut into pieces (2 cm)1
-
potato medium (approx. 120 g), peeled and cut into pieces (3 cm)1
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
eggs3
-
mozzarella cheese cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry6 sheets
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
573.6 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
1036.5 kJ /
246.8 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27h 20min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Lamb sausage ragu
30min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Hoisin pork bowl
45min
Pork meatballs with couscous
50min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and spinach enchiladas
40min
Smash burger taco
40min
Beef and feta koftas
1h 30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min