Urządzenia i Akcesoria
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
kumara cut into pieces (3 cm)150 g
-
red onion40 g
-
eggs2
-
coconut flour25 g
-
curry powder2 tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
oil for frying
-
grated Parmesan cheese to serve
-
sour cream to serve
-
sweet chilli sauce to serve (see Tips)
-
avocado ripe, flesh only, sliced, to serve (optional)
-
eggs poached, to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610.7 mg
Białko
23.6 g
Kalorie
2599.4 kJ /
618.9 kcal
Tłuszcz
46.9 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Vanilla and honey toasted muesli
35 min
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Five seed energy bars
1 godz. 45 min
Mexican stack
45 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Nachos with beans and cashew sour cream
50 min
Tuna mornay
45 min