Urządzenia i Akcesoria
Lamb and fennel ragu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.6 mg
Białko
49 g
Kalorie
2306.9 kJ /
549.3 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Creole jambalaya
1 godz.
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Beef stock paste
3 godz.
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min