Urządzenia i Akcesoria
Lamb and fennel ragu
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters140 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine100 g
-
anchovy fillets6
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fennel seeds lightly crushed1 tbsp
-
canned chopped tomatoes300 g
-
tomato paste25 g
-
dried rosemary1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
shaved Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
758.6 mg
Białko
49 g
Kalorie
2306.9 kJ /
549.3 kcal
Tłuszcz
34.8 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Coconut poached chicken salad
45 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min