Urządzenia i Akcesoria
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
boiling water1500 g
-
brown onion cut into small wedges½
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
Vegetable stock paste1 tbsp
-
new baby potatoes halved600 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 125 g each)6
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
lemon6 slices
-
green asparagus trimmed, cut into thirds1 bunch
-
salted butter cut into pieces80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
fennel bulb trimmed, cored, sliced thinly, green fronds reserved1
-
radicchio leaves torn½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
319 mg
Białko
37.4 g
Kalorie
2949.2 kJ /
704.9 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
15.7 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Caprese omelette
30 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Brown rice
50 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
No fail mash potato
20 min