Urządzenia i Akcesoria
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
broccoli including stems, cut into pieces (3-4 cm - see Tip)700 g
-
water500 g
-
eggs4
-
sugar snap peas150 g
-
frozen peas120 g
-
spring onions/shallots trimmed and sliced thinly, plus extra to garnish2
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion (approx. 1 large onion), peeled and quartered150 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies cut in thirds, plus extra thinly sliced to garnish2
-
fresh ginger peeled4 cm
-
raw prawn meat halved lengthways400 g
-
water1 tbsp
-
bean sprouts160 g
-
salt-reduced soy sauce2 tbsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
767.5 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1605 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
High Protein Egg Bake
20 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min