
Urządzenia i Akcesoria
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
broccoli including stems, cut into pieces (3-4 cm - see Tip)700 g
-
water500 g
-
eggs4
-
sugar snap peas150 g
-
frozen peas120 g
-
spring onions/shallots trimmed and sliced thinly, plus extra to garnish2
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion (approx. 1 large onion), peeled and quartered150 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies cut in thirds, plus extra thinly sliced to garnish2
-
fresh ginger peeled4 cm
-
raw prawn meat halved lengthways400 g
-
water1 tbsp
-
bean sprouts160 g
-
salt-reduced soy sauce2 tbsp
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
385 kcal /
1605 kJ
Białko
41.5 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
767.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Power green smoothie
5 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Soba Noodle and Salmon Bowl
30 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
One whole cauliflower
45 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min