Urządzenia i Akcesoria
One pot pasta with chorizo (open bowl)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes (400 g)1 can
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti200 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
675.9 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
1566.5 kJ /
374.4 kcal
Tłuszcz
11.3 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
52.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Macaroni carbonara
30 min