Pasta with tomato, bacon and mushroom

4.7 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into cubes (2 cm)
    40 g
  • shortcut bacon rashers cut into strips
    200 g
  • fresh mushrooms cut into slices
    100 g
  • canned tomatoes
    375 g
  • cream
    200 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes
    1 pinch
  • water
    300 g
  • sea salt to season
    1 pinch
  • dried fettuccine (curly edge)
    300 g
  • fresh basil leaves torn into pieces
    5

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 741 mg
Białko 26.9 g
Kalorie 2437.1 kJ / 582.5 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Węglowodany 66.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...