Urządzenia i Akcesoria
Pasta with tomato, bacon and mushroom
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into cubes (2 cm)40 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips200 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
canned tomatoes375 g
-
cream200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
water300 g
-
sea salt to season1 pinch
-
dried fettuccine (curly edge)300 g
-
fresh basil leaves torn into pieces5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
741 mg
Białko
26.9 g
Kalorie
2437.1 kJ /
582.5 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
66.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Cheeseburger sliders
2 godz. 40 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chilli with rice
50 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Quick strawberry dessert
5 min