Creamy spinach salmon with couscous

4.5 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    60 g
  • skinless, boneless salmon fillets
    4
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • semi sun-dried tomato strips in oil
    70 g
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • couscous
    130 g
  • boiling water
    150 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • mixed salad greens of choice

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 355.5 mg
Białko 44.1 g
Kalorie 3320.1 kJ / 793.5 kcal
Tłuszcz 52.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 24.5 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...