Urządzenia i Akcesoria
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)500 g
-
olive oil1 tbsp
-
balsamic vinegar70 g
-
white wine80 g
-
honey60 g
-
Dijon mustard20 g
-
fresh rosemary leaves only1 tbsp
-
garlic cloves2
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each)4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.5 mg
Białko
32.3 g
Kalorie
1862.6 kJ /
445.2 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
20.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Chicken pizzaiola
50 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Mole verde with chicken
1 godz.
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Savory Three Cheese Tart
1 godz. 50 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Quick strawberry dessert
5 min
Chunky Guacamole
10 min