Wersje kompatybilne
Pudim de alcachofra, curgete e queijo de cabra
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 200 g curgete cortada em cubos
- 100 g ervilhas descongeladas
- 10 folhas de hortelã
- 100 g farinha
- 5 ovos
- 1 c. chá de sal
- 250 g corações de alcachofra em conserva, cortados em pedaços
- 80 g queijo de cabra curado cortado em cubos
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 335 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 25 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salada de espargos e lentilhas
1 Std.
Ramequins de curgete e mozarela
50 min
Salada de lentilhas com Camembert
1 Std. 10 Min
Noodles de spirulina com ratatouille
1h 45min
Beringela em molho de coco e amendoim com arroz basmati
30 Min
Ovos en cazuela
1 Std.
Ceviche de camarão com tomate
4h
Polenta de abóbora
45 Min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1h 15min
Caril tailandês
45 Min
Trigo sarraceno com cogumelos
25 Min
Couve-flor gratinada
50 min