Urządzenia i Akcesoria
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, manjericão, aneto, hortelã, etc.)20 g
-
água800 g
-
sal1 ¼ c. chá de
-
bulgur100 g
-
azeite mais q.b. p/ untar35 g
-
dente de alho1
-
acelga cortada em pedaços300 g
-
queijo ricota150 g
-
ovos6
-
leite100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
708.4 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1160.3 kJ /
277.3 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rolo vegetariano
1 godz. 50 min
Medalhões de quinoa
50 min
Bulgur
35 min
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
1 godz. 10 min
Húmus
10 min
Tarte de beterraba e feta
1 godz. 40 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3 godz.
Moussaka vegetariana
1 godz. 10 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Hambúrgueres de soja
1 godz. 35 min
Sopa miso
40 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min