Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
TM6 TM5 TM31

Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos

4.4 (5 ocen)

Składniki

P/ ralar

  • 90 g queijo parmesão

Gnocchi

  • Manteiga q.b. p/ untar
  • 180 g sêmola de trigo
  • 720 g leite
  • 1 c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 1 pitada de noz-moscada
  • 100 g queijo mascarpone

Molho

  • 50 g chalota
  • 30 g azeite
  • 100 g espargos verdes cortados em pedaços
  • 200 g ervilhas
  • 200 g natas
  • ½ c. chá de sal
  • 1 pitada de pimenta
  • 10 g sumo de limão (½ unid. aprox.)

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2026.9 kJ / 484.5 kcal
Białko
16.4 g
Węglowodany
37.2 g
Tłuszcz
31.5 g
Tłuszcz nasycony
16.5 g
Błonnik
6.1 g
Sód
916.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy