Le macaron caramel

Le macaron caramel

3.6 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
40 portions

Składniki

Les coques
  • d'amandes en poudre
    100 g
  • de sucre glace maison
    100 g
  • de cacao en poudre non sucré
    10 g
  • de blancs d'œufs (3 oeufs env.)
    40 g
  • de blancs d'œufs (3 œufs env.)
    40 g
  • de sucre en poudre
    100
  • d'eau
    30 g
La ganache
  • de crème liquide entière
    60 g
  • de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux
    100 g
  • de beurre demi-sel mou, coupé en morceaux
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 57 kcal / 242 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...