Macarons chocolat-caramel

Macarons chocolat-caramel

3.1 67 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pièces

Składniki

La ganache
  • de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
    125 g
  • de crème liquide 30-40% m.g. très froide
    125 g
Les macarons
  • de sucre glace maison
    150 g
  • d'amandes en poudre
    150 g
  • de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
    140 g
  • d'eau
    50 g
  • de sucre
    150 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 104.1 kcal / 436.9 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 4.5 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...