
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache
- 125 g de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
- 125 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Les macarons
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 140 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- 50 g d'eau
- 150 g de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 104.1 kcal / 436.9 kJ
- Białko
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Błonnik
- 0.6 g