Macarons chocolat-caramel

Macarons chocolat-caramel

3.1 69 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pièces

Składniki

La ganache
  • 125 g de chocolat pâtissier au caramel détaillé en morceaux
  • 125 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
Les macarons
  • 150 g de sucre glace maison
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 140 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
  • 50 g d'eau
  • 150 g de sucre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.6 g
Kalorie 436.9 kJ / 104.1 kcal
Tłuszcz 4.5 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 14.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...