Urządzenia i Akcesoria
Creamy "Cambodian" style fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
jasmine rice250 g
-
water1200 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into pieces5 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
2 tsp ground turmericpiece fresh turmeric5 cm
-
fresh red chilli deseeded and cut into halves1
-
coconut milk800 g
-
brown sugar40 g
-
fish sauce80 g
-
makrut lime leaves bruised3
-
white fish fillets boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
red capsicum cut into strips250 g
-
snow peas cut into pieces100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1460.9 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
2599.7 kJ /
621.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Filo chicken pie
45 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Creamy beef curry and rice
1 godz. 15 min