Urządzenia i Akcesoria
Creamy "Cambodian" style fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
jasmine rice250 g
-
water1200 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into pieces5 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
2 tsp ground turmericpiece fresh turmeric5 cm
-
fresh red chilli deseeded and cut into halves1
-
coconut milk800 g
-
brown sugar40 g
-
fish sauce80 g
-
makrut lime leaves bruised3
-
white fish fillets boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
red capsicum cut into strips250 g
-
snow peas cut into pieces100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1460.9 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
2599.7 kJ /
621.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
15-minute noodles
15 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min