Urządzenia i Akcesoria
Creamy "Cambodian" style fish curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
jasmine rice250 g
-
water1200 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into pieces5 cm
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces2 stalks
-
piece fresh turmeric5 cm
-
fresh red chilli deseeded and cut into halves1
-
coconut milk800 g
-
brown sugar40 g
-
fish sauce80 g
-
makrut lime leaves bruised3
-
white fish fillets boneless and skinless, cut in pieces (4 cm)700 - 800 g
-
red capsicum cut into strips250 g
-
snow peas cut into pieces100 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1460.9 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
2599.7 kJ /
621.4 kcal
Tłuszcz
21.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
59.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Boiled pasta
20 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM6, Adam Liaw)
10 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM6)
30 min
Pizza Bianca
40 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
No fail mash potato
20 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min