Urządzenia i Akcesoria
Thai red chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
makrut lime leaves3
-
sea salt¼ tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to garnish20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1270.1 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2814.8 kJ /
672.8 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli with rice
50min
Creamy chicken curry and rice
45min
Slow-cooked lamb Madras
2h 15min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Marinated chicken with salsa
40min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Quick chicken tikka masala
35min
Beef and feta koftas
1h 30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min