
Urządzenia i Akcesoria
Thai red chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
makrut lime leaves3
-
sea salt¼ tsp
-
skinless chicken thigh fillets cut into thirds600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to garnish20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
672.8 kcal /
2814.8 kJ
Białko
32.8 g
Tłuszcz
28.1 g
Węglowodany
65.2 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Sód
1270.1 mg