Urządzenia i Akcesoria
Thai red chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
makrut lime leaves3
-
sea salt¼ tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to garnish20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1270.1 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2814.8 kJ /
672.8 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Quick and easy pork noodles
20 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min