Urządzenia i Akcesoria
Thai red chicken curry and rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai red curry paste80 - 100 g
-
coconut milk400 g
-
canned bamboo shoots cut into slices220 g
-
makrut lime leaves3
-
sea salt¼ tsp
-
skinless chicken thigh fillet cut into thirds600 g
-
palm sugar or light brown sugar30 g
-
fish sauce2 tbsp
-
frozen green peas100 g
-
broccoli cut into florets100 - 200 g
-
fresh Thai basil leaves only, to garnish20
-
fresh long red chilli cut into thin slices, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1270.1 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2814.8 kJ /
672.8 kcal
Tłuszcz
28.1 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
65.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Chilli with rice
50 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Thai Red Chicken Curry and Rice
40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min