Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
- 20 g peanut oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 carrot, cut into cubes (5 mm - see Tips)
- 2 tsp dried onion flakes
- 1 tsp granulated garlic
- 1 nori sheet, broken into pieces
- 1000 g boiling water
- 280 g dried quick-cooking noodles, broken into pieces (see Tips)
- 50 g snow peas, trimmed and sliced lengthways
- 20 g oyster sauce
- 20 g soy sauce
- 200 g firm tofu, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh bean sprouts, to serve
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, to serve
- 1 spring onion/green onion, thinly sliced, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2045.7 kJ / 489 kcal
- Białko
- 18.3 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 23.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 969.5 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Low carb gluten free lamb lasagne
1u. 40min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Warm satay bowl
1u. 10min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Broccoli stem falafel
25h 40 min
Lamb sausage ragu
30min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min