Urządzenia i Akcesoria
15-minute noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
peanut oil20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
carrot cut into cubes (5 mm - see Tips)1
-
dried onion flakes2 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
nori sheet broken into pieces1
-
boiling water1000 g
-
dried quick-cooking noodles broken into pieces (see Tips)280 g
-
snow peas trimmed and sliced lengthways50 g
-
oyster sauce20 g
-
soy sauce20 g
-
firm tofu cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh bean sprouts to serve120 g
-
fresh coriander leaves only, to serve2 sprigs
-
spring onion/green onion thinly sliced, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
969.5 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
2045.7 kJ /
489 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional minestrone
45 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
VEGEMITE® pasta
30 min
Lamb biryani with vegetable curry
1 godz. 30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min