Urządzenia i Akcesoria
Creamy Coconut Dhal
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
yellow onions cut in halves240 g
-
fresh green chillies deseeded1 - 2
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
red lentils250 g
-
coconut milk400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
2 tsp white mustard seedsblack mustard seeds2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
120 g fresh spinach leaves, coarsely choppedbaby spinach leaves coarsely chopped120 g
-
fresh coriander leaves coarsely chopped, to garnish2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.5 g
Kalorie
1967.8 kJ /
470.3 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Vegan bolognese
50 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min