Urządzenia i Akcesoria
Esquites de chayote
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porciones
Składniki
-
1 chayote grande, pelado, en trozos
uniformes -
1500 g de agua
-
5 hojas de epazote, frescas
-
150 g de queso fresco o añejo
Para servir
-
4 cdas mayonesa
-
1 jugo de limón
-
sal al gusto
-
chile piquín, seco en polvo y al gusto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porciones
Sód
461.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
4330.8 kJ /
1035.1 kcal
Tłuszcz
45.7 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
160.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BLACK DIAMOND CLUB III
30 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Calabacitas con elote y cilantro
20 min
Chilaquiles Rojos
25 min
Carnitas de atún ahumado
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Salpicón de res
1 godz.
Ensalada de nopal
30 min
Coctel de champiñones
20 min
Bisteces en salsa verde TM6/TM7
45 min
Agua de jamaica
20 min
Barbacoa de hongos
30 min
Tinga de col
35 min
Ensalada de nopales
20 min