Urządzenia i Akcesoria
Pike perch fillets with fresh corn polenta
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
400 g trout fillets, skin on, (4 fillets, 1 cm thick)pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick),400 g
-
2 anchovy fillets, in oil, drainedfish sauce (20 g)1 ½ tbsp
-
20 g extra virgin olive oiltoasted sesame oil (10 g)2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange, preferably organic zest and juice1
-
water500 g
-
600 - 700 g canned sweetcorn kernels, drainedfresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables cut in slices (5 mm), or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26 g
Kalorie
1461 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55 min
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Gluten Free Banana Oat Waffles
35 min
Lemon Rice
15 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Apple and Pear Hot Cereal
Brak ocen
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 godz.
Millet
1 godz. 40 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Basil, avocado and hemp pesto
5 min
Pesto Pizza Dough
4 godz.
Turmeric and tequila
24 godz. 10 min