Wersje kompatybilne
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 1200 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 200 g basmati rice
- 500 - 700 g asparagus
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon sabayon sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1685 kJ / 403 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Frozen strawberry mousse with cream cheese topping
1h 10min
Creamed spinach
15 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 Min
Steamed Fennel Bulbs
Keine Bewertungen
Biltmore Veal Fricassee
1h 20min
Garlic mushrooms
25 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min