Urządzenia i Akcesoria
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 tsp
-
basmati rice200 g
-
asparagus500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon sabayon sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35 min
Cod with citrus butter
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Creamy turkey stew (TM5)
3 godz. 50 min
Creamed spinach
15 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Grand Marnier® soufflé
1 godz.
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Mixed vegetable mash (purée)
40 min