Urządzenia i Akcesoria
Spanish Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
9 godz.
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1 godz. 45 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1 godz. 35 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min
Seafood rice
1 godz. 15 min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min