Urządzenia i Akcesoria
Spanish Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 min
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1 godz. 15 min
Bento with Pandas
1 godz.
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Pickled Onions (TM5)
30 min
Sautéed Vegetables with Broccoli Sauce (TM5)
Brak ocen
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 godz.
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min