Urządzenia i Akcesoria
Spanish Seafood Rice
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.6 mg
Białko
34.2 g
Kalorie
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Tłuszcz
25.6 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Pistachio Cream Pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Mussels Mariniere
25 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min