Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portion
Składniki
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 min
Fish and Zucchini
35 min