Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portion
Składniki
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Charoset
10 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Spring Garden Minestrone Soup
50 min