Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portion
Składniki
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
50 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Acai Nice Cream
10 min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Mexican Quinoa Salad
30 min