Urządzenia i Akcesoria
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 portion
Składniki
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
784.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sheet Pan Dinners
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos
30 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Gnocchi tricolore
35 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min