
Urządzenia i Akcesoria
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (opcjonalnie)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
354.9 kcal /
1484.7 kJ
Białko
35.7 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
32.8 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
341.7 mg