Urządzenia i Akcesoria
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
24 - 42 oz firm white fish fillets, (6 fillets 4-7 oz ea.)halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (opcjonalnie)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
341.7 mg
Białko
35.7 g
Kalorie
1484.7 kJ /
354.9 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Spinach and Eggs
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Stuffed Vegetables
1 godz. 20 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Cioppino
55 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min