
Urządzenia i Akcesoria
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)28 oz
-
olive oil plus extra to grease1 oz
-
halibut fillets (6 fillets 4-7 oz ea.)24 - 42 oz
-
salt plus extra to season, to taste½ tsp
-
onions cut into halves5 oz
-
garlic clove1
-
carrots cut into pieces3 ½ oz
-
white wine (opcjonalnie)2 oz
-
tomatoes cut into pieces15 oz
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
354.9 kcal /
1484.7 kJ
Białko
35.7 g
Tłuszcz
9.5 g
Węglowodany
32.8 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
341.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Focaccia with Onions
1 godz. 30 min
Ratatouille
40 min
Cauliflower Gratin
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Baked Spinach and Eggs
35 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Asparagus Cream Soup
25 min