Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and pea omelette
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
2 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm) (optional)40 g
-
spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)3
-
garlic clove1
-
soy sauce1 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
sesame seeds1 tsp
-
fresh green peas (see Tips)80 g
-
asparagus trimmed and cut into halves6 stalks
-
eggs6
-
sea salt to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper to season1 - 2 pinches
-
grapeseed oil1 - 2 tsp
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
726.4 mg
Białko
31.7 g
Kalorie
1701 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yasai miso ramen
35 min
Hash browns with chive cottage cheese
1 godz. 15 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Miso soup
30 min
Florentine potato cakes
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Fennel, freekeh and orange salad
2 godz. 25 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min