Urządzenia i Akcesoria
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Marinade
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, plus extra for garnish1 Tbsp
-
poussins (approx. 400 g each)2
Quinoa
-
fresh flat-leaf parsley plus extra for garnish20 g
-
dried apricots40 g
-
dried prunes stones removed40 g
-
pine nuts lightly toasted in a dry pan25 g
-
raisins50 g
-
water1000 g
-
quinoa grains120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
110 g
Kalorie
5977 kJ /
1429 kcal
Tłuszcz
77.4 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Provencale
1h
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Peruvian Ceviche
1h 15min
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2h
Mushroom pie
1h 30min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1h
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Seafood Salad with Pearl Barley
1h 35min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Pineapple and Ginger Juice
5min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h