Urządzenia i Akcesoria
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Marinade
-
olive oil30 g
-
lemon juice20 g
-
cumin seeds2 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
harissa paste2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, plus extra for garnish1 Tbsp
-
poussins (approx. 400 g each)2
Quinoa
-
fresh flat-leaf parsley plus extra for garnish20 g
-
dried apricots40 g
-
dried prunes stones removed40 g
-
pine nuts lightly toasted in a dry pan25 g
-
raisins50 g
-
water1000 g
-
quinoa grains120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
110 g
Kalorie
5977 kJ /
1429 kcal
Tłuszcz
77.4 g
Węglowodany
73.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Calamares a la Americana
50 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3 godz.
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min